Një tjetër aksident në tunelin e Krrabës, ja ku duhet pasur kujdes

Dy automjete janë përplasur pak çaste më parë në tunelin e Kërrabës.

Si pasojë e përplasjes ka pasur vetëm dëmtime të lehta të drejtuesve dhe dëme materiale.

Në vendin e ngjarjes shkuan shërbimet e policisë të cilat normalizuan tarfikun dhe kryen veprimet proceduriale.

Tuneli i Kërrabës është segmenti ku janë regjistruar disa aksidente me pasoja për jetën e qytetarëve, ndërkohë mjaft mjete kanë shpërthyer edhe në flakë.

Shkak i këtyre aksidenteve mbetet mosrespektimi i rregullave të qarkullimit dhe shpejtësia e lartë.

Policia bën me dije se shkaku më I madh I aksidenteve është parakalimi I gabuar si dhe shpejtësia tej normave brenda në tunel. Efektivët I kërkojnë shoferëve të kenë kujdes sidomos në korsinë e shpejtësisë dhe të ndjekin sinjalistikën.