Nisin protestat kundër vaksinimit të detyruar, avokati Altin Goxhaj ka një njoftim të rëndësishëm

Nëpërmjet rrjeteve sociale ka nisur tashmë organizimi për protesta kundër vaksinimit. Duket se në masë do jenë studentët pjesmarrës në protestë. Avokati Altin Goxhaj njofton datën dhe orën kur do nisë  kundërshtimi për  vaksinimin e detyruar. Ai ka publikuar edhe vendin e nisjes së protestave.

Njoftimi i plotë: