Mungesa e ujit, flet drejtori ujësjellësit Elbasan: Situatë e papritur, po furnizojmë pjesë-pjesë qytetin

Ujësjellësi Elbasan konfimon se nuk ishte njoftuar për këtë situatë nga OSHEE për një defekt teknik që shkaktoi mungesën e ujit në qytetin e Elbasanit. Aktualisht është kthyer uji në një pjesë të lagjeve të qytetit. Ndërkohë janë duke u mbushur depot e mëdha të ujit që furnizojnë pjesën veriore të qytetit. Drejtori I Ujësjellës sh.a në varësi të bashkisë Elbasan Leli Kaja konfimoi  se stacioni I ujësjellësit funksionon me gjysmën e kapacitetit për shkak të problemit teknik ende të pazgjidhur nga OSHEE. Ai deklaroi se po bëhen të gjitha përpjekjet e mundshme që qyteti të ketë ujë këtë mbrëmje si dhe situata të normalizohet në vazhdim.

Mesoni me teper:https://elbasanion.al/katastrofe-elbasani-pa-uje-ujesjellesi-u-mjaftua-me-nje-njoftim-evaziv/?fbclid=IwAR3MQw8Ahgs72MW8O16QhHoxeWfx6_gkRO2W6Vibl1h-ICktvfElbXctlYg