Me mungesë konkurimi, bashkia Elbasan shpall sërish fituese kompaninë e fishekzjarreve me gati 100% të fondit limit

Ashtu si një vit më parë e njëjta kompani ka fituar tenderin e fishekzjarreve ku 30% do të përdoren mbrëmjen e sotme ndërsa pjesa tjetër do të përdoret për ndërrimin e viteve.

Ashtu si një vit më parë e njëjta kompani ka fituar tenderin e fishekzjarreve ku 30% do të përdoren mbrëmjen e sotme ndërsa pjesa tjetër do të përdoret për ndërrimin e viteve.

Bashkia Elbasan ka zhvilluar tenderin e fishekzjarreve  duke harxhuar sërish me të njëjtën kompani, tender i shpallur me Flamur të kuq per te dytin vit radhazi nga Open Data por duke ulur pak shifrën në rreth 13 milion lekë nga 15 milion lekë të vjetra që harxhoi një vit më parë.

Ndërkohë nuk ka bërë publike asnjë tender dhe sa do ti kushtojë dita e verës buxhetit të bashkisë Elbasan për këtë  vit ku duket se shpenzimet nuk janë të pakta.

Tenderi i fishekzjarreve