Kursi i këmbimit, sa këmbehet euro dhe dollari sot

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.5 lekë dhe do shitet me 95.4 lekë.

Euro do blihet me 103.4 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.8 lekë dhe do shitet me 111 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.6 lekë dhe do shitet me 121 lekë.