Këmbimi valutor/ Me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.2 lekë, ndërsa në shitje me 110.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71 lekë, ndërsa në shitje me 72 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: