Gati 202 leje legalizimi! Emrat e personave qe duhet te terheqin lejet prane Kadastrës në Elbasan

Zyra vendore e Kadastrës në Elbasan ka publikuar emrat e personave, objekteve të cilëve janë legalizuar dhe që duhet të tërheqin dokumentin pranë kësaj zyre në Elbasan. Listat janë nga të gjitha bashkitë e qarkut dhe mund ti shikoni listat si më poshtë: