E tha me gojën e saj: Heidi s’e duron dot Romeon brenda shtëpisë

Teksa produksioni ka caktuar një sfidë për banorët, të cilët ose duhet t’i përgjigjen pyetjeve ose në të kundërt të pijnë, grupi i Romeos ka dalë në oborr dhe pak orë më parë ka nisur dhe sfida për to.

Erdhi radha e Heidit dhe pyetja ishte: Cili është personi më i padurueshëm brenda shtëpisë për ty?

Dhe përgjigjia e saj do t’ju habisë! Pasi ajo ka përmendur emrin e Romeos. Pra sipas Heidit personi më i padurueshëm brenda shtëpisë është Romeo.

‘Është e vështirë prezenca e tij këtu’- ka thënë ajo.