Deputetët shqiptarë rrihen 5 me 0 në futboll nga deputetët kosovarë

Deputetët e kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës kanë ‘evropianin’ e tyre.

Sot u zhvillua në Prishtinë një ndeshje futbolli mes deputetëve të dy kuvendeve.

kosovarët dominuan bindshëm dhe shpartalluan 5 me 0 kolegët e tyre shqiptarë.