Banorët e BBV takohen me të ftuarit specialë

Mbrëmjen e sotme një zarf i bardhë ka mbërritur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, i cili është lexuar nga Egla.

Në zarfin e bardhë thuhej:

“Banorë, bëhuni gati sepse sonte do të keni të ftuar specialë në shtëpi”.

Ndërkohë banorët janë bërë gati, në oborr ishte shtuar darka dhe rreth saj ishin disa të ftuar specialë.

Shtëpisë më të famshme në Shqipëri i janë bashkuar disa nga gazetarët e njohur të ekranit të Top Channel, të cilët këto katër muaj kanë përcjellë në programet e tyre ngjarjet e kryesore të banorëve të BBV3.

Blendi Salaj, Enxhi Nasufi, Ronaldo Sharka, Erjona Rusi, Ina Kollcaku, Ed Manushi dhe Bieta Sulo janë të ftuarit specialë që që kanë vendosur të kalojnë një darkë të këndshme me banorët.